SNACKPUNT S EN R

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 155 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackpunt S en R. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2023 om 8:03 Koud eten gebeld met een smoes werd er opgehangen. Van de bezorger te horen gekregen dat ze dicht moest oplast van de politie en de voedsel en waren autoriteit. We zouden geld terug krijgen voor het ongemak nog steeds niks gehoord daar van
13 jan 2023 om 17:59 Helemaal top, alleen een tip voor de volgende keer veel de juiste bezoektijd in op thuisbezorgd zo voorkom je dat je voor de deur staat te wachten.
23 dec 2022 om 22:09 2 uur gewacht op onze bestelling er ontbrak een menu, door de bezorger werd gezegd dat we dan moesten bellen en zou er nog iets gebracht worden. gelijk gebeld en toen kregen wij te horen dat de bezorger naar huis was en ze gingen sluiten.
16 dec 2022 om 19:52 Wacht al 120 min op mijn bestelling. Dus het eten kan ik nog niet beoordelen. Een half uur geleden was het al onderweg werd mij telefonisch medegedeeld. Dus verwacht koud eten.
27 nov 2022 om 19:54 Lekker eten en snel bezorgd.
13 nov 2022 om 20:20 Ooit hadden ze de beste friet, kwaliteit zeer achteruit gegaan. Koude friet
7 nov 2022 om 11:34 2 uur gewacht op ons eten, 17:30 besteld 19:30 binnen gekregen.
6 nov 2022 om 19:55 Bezorgtijd zou 1745 moeten zijn uiteindelijk om 1830 gebeld toen binnen 10 minuten bezorgt maar friet en snacks waren koud...
31 okt 2022 om 6:58 Carpaccio salade was niet vers
16 okt 2022 om 15:41 Een uur wachten op 1 frietje, 2 snacks en 2 milkshakes. Toen het er eindelijk was, niet warm. Daarnaast kan je enkel een kleine friet bestellen met een enorme grote bak saus.
11 sep 2022 om 22:18 Prima eten en bezorging was ook netjes.
9 sep 2022 om 18:36 Was niet te eten!! Patat proefde alsof ze opnieuw opgewarmd waren. Nooit meer wat bestellen hier.