SNACKPUNT S EN R

Recentebeoordeling


3 sterren uit 142 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackpunt S en R. Meer weten? Ontdek meer

11 sep 2022 om 22:18 Prima eten en bezorging was ook netjes.
9 sep 2022 om 18:36 Was niet te eten!! Patat proefde alsof ze opnieuw opgewarmd waren. Nooit meer wat bestellen hier.
4 sep 2022 om 0:09 Eten was super, warm en heerlijk. Bezorging begon op 90 minuten en was uiteindelijk 105 minuten. Jammer dat het zo lang moest duren.
3 sep 2022 om 20:26 Normaal is alles wat wij hier bestellen altijd erg lekker. Helaas vanavond de broodjes hamburgers die vreselijk zout waren en de burgers waren taai en dun. Helaas hebben we dit dus niet opgegeten. Dit zijn wij niet gewent van SnackPunt.
24 aug 2022 om 21:02 Was heerlijk! Broodjes zijn erg lekker! Zeker van genoten. Stond dat het er om 17.45 zou zijn en het was er precies om 17.45. Enigste min puntje was dat de milkshake niet lekker was.
19 aug 2022 om 22:08 18:15 was bezorgtijd 18:45 gebeld antw chauffeur is onderweg . 19:20 bezorgd ... Chauffeur was dus niet onderweg . en eindelijk aan tafel met al twee zeurende kinderen waarvoor een kinderbox was besteld . Blijkt ook nog een gerecht te kort .
5 aug 2022 om 22:05 Bestelling werd precies op tijd geleverd! Helaas lijken de producten veranderd te zijn. Er zijn geen burgers meer te bestellen, de patat was heel droog net als de kaassoufle. De prijzen zijn flink omhoog gegaan en de kwaliteit minder geworden. Jamme
29 jul 2022 om 20:47 Uur te laat.... maar lekker als altijd.
27 jul 2022 om 21:11 Bamihap en kaasbitterballen niet lekker Lange bezorgtijd Mosterd vergeten
26 jul 2022 om 20:35 Dik 90 min op ons eten moeten wachten, slappe lauwe patat, de snacks waren wel ok, maar dit was de laatste keer dat ik hier bestel. Erg jammer, in het begin dat ik hier bestelde was de patat super lekker.
24 jul 2022 om 20:52 Eten was goed maar helaas 1broodje teveel en een cola te weinig. Ook de track tijd klopt niet, duurde ca 20 langer dan aangegeven
24 jul 2022 om 20:36 Ik wilde het nog 1 kans geven nadat de vorige paar keer het eten niet lekker was. Alleen de zuurdesem broodjes waren wel lekker. Maar die zijn er opeens niet meer.. Patat is nooit lekker hier.. Dit was de laatste bestelling voor ons hier.. Jammer....